bröllop-i-fjärås-utanför-kungsbacka-brollopsfotograf-stockholm-sormland

Lovisa & William

Bröllop i Fjärås utanför Kungsbacka

Häng med på ett bröllop i Fjärås utanför Kungsbacka. Det var Lovisa och William som gifte sig och jag fick äran att hänga med under hela deras fantastiska dag. Bröllopsparet var inte ute efter några traditionella, uppstyrda bröllopsbilder utan ville egentligen enbart ha bilder av det mer dokumentära slaget. Det kan vara värt att tänka på - alla bröllopspar är olika och alla bröllopspar sätter själva agendan för vilken typ av bilder de vill ha. En del gör som Lovisa och William, andra fokuserar mer på porträtt. Det fina med heldagar är man verkligen kan lägga upp den precis hur man vill.

Jag måste säga det igen! Jag har ju världens bästa jobb. Faktiskt. I alla fall dagar som denna - när Lovisa och William gifte sig i Fjärås utanför Kungsbacka. Vilken ynnest att få dela en dag med dem, vilken lyx för en halvt introvert gubbe att få träffa alla de människor jag aldrig annars skulle träffat. Möta deras vänlighet. Så spännande att få skrapa lite på ytan i deras liv, få höra deras historier och dela deras glädje. Och - som grädde på moset - få möjlighet att dokumentera allt med bilder. Men, i ärlighetens namn, dagar som denna kommer bilderna lite av sig själva.

Jag tänkte på det lite tidigare idag - att jag är så glad att jag la stora delar av mina reklamjobb åt sidan för att följa en dröm. Visst har jag tvivlat ibland, inte minst det senaste året - men dagar som denna finns inga tvivel kvar. Dagar som denna är värt allt.

Som vanligt ser du bara ett fåtal bilder från bröllopet här nedan. Betydligt fler ser du i bildspelet här ovan. Musik: "I dina armar", Håkan Hellström. "Han har ett sätt". Helen Sjöholm. Can't help falling in love", Elvis Presley.

Stäng menyn