Några bröllopsberättelser

Varje bröllopspar är unikt. De har sina helt egna önskemål, sin egen historia och sina egna personligheter. En del vill ha fokus på porträtt medan andra tycker porträtt är rätt ointressanta och vill fokusera mer på det som händer runt omkring. En del är väldigt extroverta och en del andra lite mer tillbakadragna. För mig är det viktigt att bejaka dessa olikheter och därför försöker jag "styra upp" så litet som möjligt. Jag vill ju att berättelsen om mina bröllopspars stora dag ska bli just deras berättelse. Inte min.

Det viktigaste för mig är att det blir just en berättelse. En berättelse bestående av ärliga, naturliga bilder fyllda av känslor och mina pars personligheter.

I de olika gallerierna här nedan har jag valt att visa upp ett relativt fåtal bilder från varje bröllop så ni kan få en litet känsla för hur jag fotograferar. Vill ni se fler bilder och dessutom den där berättelsen jag talar mig så varm för - då rekommenderar jag absolut att ni tittar på bildspelen istället, alla med musik från de olika bröllopen. Det tar lite längre tid men det är det värt.

Har ni några som helst frågor och funderingar är ni varmt välkomna att kontakta mig så ska jag göra vad jag kan för att hjälpa er.

Stäng menyn