Hejsan!

Tack för att du tittar förbi.

Knut_Capra_Pedersen_brollopsfotograf-stockhol-sormland

Att vara bröllopsfotograf är så väldigt inspirerande och det är verkligen en ynnest att få föreviga denna dag för så många underbara bröllopspar. Alla dessa stunder, pirret i magen av både nervositet och kärlek. Skratten och vänskapen. De oväntade händelserna och såklart - bröllopsparen i sin vackraste och lyckligaste stund.

Som bröllopsfotograf är en av mina första uppgifter att lära känna bröllopsparet och få lite insikt i vilka ni är, vad ni vill och hur ni lagt upp er dag. Utifrån det kan jag sedan i min tur planera fotograferingen, tänka ut bildförslag och ge lite allmänna tips och råd.

Hur omfattande sedan själva bröllopsfotograferingen ska vara är helt upp till bröllopsparet. Jag brukar dock rekommendera att inte enbart ta porträttbilder, det är ju egentligen bortom porträttbilderna allt händer och historien skapas. I ärlighetens namn är jag lite svag för de där ”andra” bilderna. Därför delar jag oftast upp mina bröllopsfotograferingar ui två delar: en förhållandevis kort och lite mer uppstyrd porträttfotografering och den andra betydligt längre delen där jag bara går runt och dokumenterar vad som händer; allt under ledorden: ljus, komposition och tillfälle.

Jag är baserad i Gnesta men fotograferar överallt. Jag fotograferar inte enbart bröllop heller utan även porträtt och event. Vill du se mer av det? Klicka här nedanför bara.

Klicka här för att komma till min porträttsida
Stäng menyn