Prisindikationer

Alla bröllopspar har sina egna drömmar, sina egna visioner och önskemål. Dessa kan såklart påverka priset så berätta gärna för mig lite mer kring hur ni tänkt er så återkommer jag med offert. Har ni inte tänkt er något riktigt speciellt kan ni dock med rätt stor säkerhet utgå från priserna nedan. Som ni ser finns inga priser för enbart ceremoni och porträtt - detta då jag avråder från att bara ta de bilderna - det blir oftast så mycket bättre och roligare med minst en halvdag. Sedan finns det ju såklart undantag, hör av dig i sådan fall så tittar vi på en lösning. Alla priser inkluderar ett personligt konsultation/planeringsmöte ink. preeshoot.

bröllop-portratt-sodertuna-brollopsfotogra-capra-pedersen
.01

Bröllop halvdag

ca 6 timmars fotografering. Ca 250 högupplösta bilder levererade via webbgalleri och USB. Preeshoot ingår.

19.000 kr
bröllop-party-dans-fotograf-capra-pedersen
.02

Bröllop Heldag

12 timmars fotografering. Ca 500 bilder levererade via webbgalleri och USB. Preeshoot ingår. En utskrift 30x45 cm på fine-art papper ingår också.

28.750kr
bröllop-brud-portratt-italien-brollopsfotograf-capra-pedersen
.03

Destination

Planerar ni att gifta er utomlands? Kanske ha en fest under flera dagar? Självklart hjälper jag till även där. Hör av er med hur ni tänkt er så återkommer jag med kostnadsförslag

Från 28.750 kr
bröllop-i-fjärås-utanför-kungsbacka-brollopsfotograf-stockholm-sormland
1

Det var 10000000% värt att spendera hela våra jullov i hemtjänsten och på spårvägarna när pengarna investerades i 512 bilder på oss, vår familj och våra vänner glada i varandras sällskap. Jag blir lika pirrig och glad när jag tittar på bilderna som jag var när de togs!

Lovisa & William

2

Vi har legat här i sängen nu på kvällskvisten och kikat igenom alla bilder, skrattat , gråtit och levt tillbaka lite.Wow, wow, wow, så otroligt fina bilder!

Enormt stort tack!

Ellen & Joakim

brollop-sodertuna-slott-gnesta-brollopsfotograf-capra-pedersen
3

Bästa Knut. Vårt varmaste tack för att du förevigade alla känslor, tårar och kärlek på vår kärleksdag. Tack för att du är du. Vi är så glada och tacksamma för alla bilder.

Karin & Jim

brollopsfotograf-baven-country-lodge-gnesta-stockholm-sormland
4

Tusen tack för att du kom och svettades med oss och fotade vårt bröllop. Du lyckades fånge exakt den känsla vi ville åt (skål).

Evigt tacksamma
Sanna & Johan

brollop-pa-grytsberg-stjarnhov-brollopsfotograf-stockholm-sormland
5

Tack för helt fantastiska bilder och att du verkligen fångade dagen på bästa möjliga sätt. Vi är så nöjda!

Ellen & Linus

Printar och Fotoböcker

GE DINA BILDER LIV!

Column Block Decorative Icon
Fotobok Lyx

Från 6000

Låt inte dina underbara bilder bara ligga på hårddisken. Gör något men dem! varför inte en härlig, skinninbunden fotobok av högsta kvalitet. Perfekt att låta ligga framme och bl'ddra i. År efter år. Låt oss titta på hur just du vill ha din bok.

Column Block Decorative Icon
Folio box

från 1500

Ett intressant alternativ till fotoboken. En exklusiv box med 10-20 bilder i passepartout. perfekt både till er själva och som present till släkt och vänner. Finns i kartong och i olika träslag.

Column Block Decorative Icon
Printar

från 200

Vill du ha din bilder som tavlor på väggen? Behöver du lite hjälp och inspiration? Jag kan hjälpa dig med det mesta från "vanliga" utskrifter på högkvalitativt papper till utskrifter på canvas eller varför inte trä eller metall.

Stäng menyn