Som bröllopsfotograf i Sörmland Musik! Frågar du mig är musiken nästan det viktigaste på ett bröllop eller på vilken form av tillställning som helst egentligen. Addera vänner och lite bra mat så är du hemma. Just vad gäller bröllop kanske musiken väljs på ett litet annat sätt än till andra fester. Ska vi ha någon musik under ceremonin? Vilken låt ska vi dansa valsen till? Svaren på de frågorna brukar som oftast gå att hitta i brudparets gemensamma historia men ibland kan man ändå behöva lite hjälp på traven.

Jag har därför samlat några av de låtar som spelats på bröllop jag fotograferat på senare tid. Låtar som spelats antingen under själva ceremonin eller som första dans. Kanske kan det ge lite inspiration. Min ambition är att fylla på spellistan allt eftersom och har du andra tips – delge mig gärna så kanske de hamnar i listan de också.

Bröllopsfotograf Sörmland Om undrar vilka låtar som är vanligast skulle jag nog säga “Utan dina andetag” och “För kärlekens skull”. Vill du vara lite annorlunda bör du kanske undvika dem. Mina personliga favoriter är nog “Heavenly day” och “Perfect Day”

Just ja, ett par cowers har jag smugit in i spellistan: Make you feel my love är egentligen en Bob Dylan-låt och Into my arms är i original av Nick Cave.

Spellistan kommer ni till via knappen nedan. Följ den gärna om ni vill ha uppdateringar.

kontakta mig här: https://weddingsbycaprapedersen.com/

om bröllopsfotograf i sörmland hör jag mycket musik! Frågar du mig är musiken nästan det viktigaste på ett bröllop eller på vilken form av tillställnings som helst egentligen. Addera vänner och lite bra mat så är du hemma. Just vad gäller bröllop kanske musiken väljs på ett litet annat sätt än till andra fester. Ska vi ha någon musik under ceremonin? Vilken låt ska vi dansa valsen till? Svaren på de frågorna brukar som oftast gå att hitta i brudparets gemensamma historia men i bland kan man ändå behöva lite hjälp på traven.

brollopsfotograf-sormland-gnesta-stockholm-capra-pedersen

Musik! Frågar du mig är musiken nästan det viktigaste på ett bröllop eller på vilken form av tillställning som helst egentligen. Addera vänner och lite bra mat så är du hemma. Just vad gäller bröllop kanske musiken väljs på ett litet annat sätt än till andra fester. Ska vi ha någon musik under ceremonin? Vilken låt ska vi dansa valsen till? Svaren på de frågorna brukar som oftast gå att hitta i brudparets gemensamma historia men ibland kan man ändå behöva lite hjälp på traven.

Jag har därför samlat några av de låtar som spelats på bröllop jag fotograferat på senare tid. Låtar som spelats antingen under själva ceremonin eller som första dans. Kanske kan det ge lite inspiration. Min ambition är att fylla på spellistan allt eftersom och har du andra tips - delge mig gärna så kanske de hamnar i listan de också.

Om undrar vilka låtar som är vanligast skulle jag nog säga "Utan dina andetag" och "För kärlekens skull". Vill du vara lite annorlunda bör du kanske undvika dem. Mina personliga favoriter är nog "Heavenly day" och "Perfect Day"

Just ja, ett par cowers har jag smugit in i spellistan: Make you feel my love är egentligen en Bob Dylan-låt och Into my arms är i original av Nick Cave.

Spellistan kommer ni till via knappen nedan. Följ den gärna om ni vill ha uppdateringar.

Kommentarer
Kommentera

Stäng menyn